Integritetspolicy

Här kan du läsa om hur vi arbetar med besöksstatistik, kakor och personuppgifter på skaradet.se.

Besöksstatistik

På den här webbplatsen använder vi AWStats för att mäta besöksstatistik. Ingen personlig information, som e-post eller namn, sparas om besökaren. Den information som automatiskt samlas in om besökarna innehåller: ip-nummer, besökt url, tidpunkt, user agent (webbläsare, operativsystem), referring url (hänvisande sida). Denna statistik är relativt anonymiserad då man bara ser det totala antalet besök per månad för ett IP-nummer grupperat och till exempel inte vilka enskilda sidor besökaren besöker eller vilka operativsystem den använder.

Kakor på Youtube

Våra filmer ligger på SKA-rådets Youtube-kanal. Youtube använder kakor (på engelska cookies). Kakor är små textfiler som lagras på besökarens dator och som kan användas för att följa vad besökaren gör på webbplatsen. För ytterligare information läs om Youtubes integritetsregler på deras webbplats.

Om du inte accepterar att kakor används kan du stänga av kakor (cookies) i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång webbplatsen försöker placera en kaka på din dator. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information om detta.

Post- och telestyrelsen, som är tillsynsmyndighet på området, har mer information om kakor på sin webbplats.

navigera upp